Wat vond Lindy ervan? - Wat vond Eva ervan?

Wat vond ik ervan? - Jan

Het was een onvergetelijke geweldige reis en wel om vele redenen. Een opsomming van deze redenen zou er als volgt uit kunnen zien. Als eerste de voorbereiding van enkele maanden, waarbij het plannen van de reis en de aanschaf van de vele spullen een waar avontuur op zichzelf was. Dan de reis zelf, die was uniek door de 21 fietsdagen door het mooiste deel van Europa met de Rijn, het zuiden van Duitsland, de Bodensee, de Arlbergpas, de Reschenpas, zuid Tirol, Verona, de Po vlakte, Ferrara, Bologna, Toscane met Florence en Siena, de kratermeren van Bolsena en Vigo, en tot slot onze eindbestemming Rome, waarbij zelfs de paus aanwezig was bij aankomst op het Sintpietersplein. Een andere bijzondere reden was de samenstelling van de reisgroep : vader, moeder, twee dochters en zoon, die gezamenlijk deze bijzondere reis mochten volbrengen. De reis was een groot feest mede door de inzet van moeder Els(verzorging etc.) en de prettige fietsgenoten die met goed humeur en veel enthousiasme de 2000km volbrachten. Voorts werden we ondersteund door alle website volgers(hiervoor dank) en hadden we een bijzondere ontmoeting met Paul en Rutger in Bolsano en het verrassende bezoek van Dinand en Diana in Mont di Fo. Kortom het was een geweldige unieke reis, waarvan we nog lang zullen nagenieten. Ik wil dan ook iedereen bedanken die eraan heeft meegewerkt. Het is moeilijk kiezen uit de 21 etappes, maar toch zijn hier de top 3 etappes : Met stip op 1 de etappe van Florence naar Siena door mooi golvend en vruchtbaar landschap. Dan op 2 de etappe langs de Bodensee in Zuid Duitsland met zeer mooi weer. Op 3 de Reschenpas met stromende regen van begin tot einde.

Mijn top-3 leukste etappe's:
1. Etappe 17 Florence – Sienna
2. Etappe 7 Bodensee
3. De Reschenpas
dd

Aug-09|16:45:29 Met tranen van ontroering jullie gevolgd. Jullie zijn kanjers en Els en Jan wat zijn jullie een geweldig gezin met prachtige kinderen. Kom allemaal weer gezond terug.
Annemie Elmendorp
Aug-07|23:03:19 Jan, je kunt je gelukkig prijzen met zo n gezin die deze uitdaging met jou zijn aangegaan. Deze mooie herinnerring zal hopelijk nooit van je hardeschijf gewist worden
anja winkens
Aug-07|14:17:01 Allen hartelijk dank voor jullie leuke reacties. Ja janine wij hebben jou ook gemist op vakantie. We verheugen ons om in jullie mooie huisje koffie te komen drinken. Tot snel, groetjes de pap
Jan
Aug-07|10:08:51 En weer een zomervakantie met avonturen, ervaringen en geluksmomenten om nog jarenlang op terug te kijken en nooit meer te vergeten. Geweldig hoe je iedere zomervakantie weer tot een uitdaging weet te maken en het onbekende met een goede dosis energie en moed tegemoet te gaan. Genieten van elke dag is toch echt voor jou. Ik vond het erg jammer dat ik dit jaar niet meekon... Heel veel plezier nog de laatste dagen en ik verheug me op al jullie live-verhalen en filmpjes. Heb een veilige terugreis en tot snel! Dikke kus X
Janine
Aug-06|22:29:28 Jan, ik vind het geweldig zoals je dit hebt doorstaan. Kan het je niet nadoen. Geweldig
carla
Aug-06|21:54:27 Jan en dat nog juist voor je streef datum 65 was toch al oud zegt men , bij jou nog niet te merken.hoed af en alle pluimen die er zijn.
willy
Aug-06|18:30:20 Hallo Jan. Van hate proficiat met deze geweldige prestatie.wij hebben elkaar nog nooit ontmoet, maar ik ken wel je vrouw en je dochters. Geweldig zoals jullie dit samen hebben volbracht en je kunt er zeeeeeeeer trots op zijn. Hoed af en lekker genieten.
Liesje
Aug-06|15:03:21 Goede vraag Paul, we zetten 2 fietsen achterop en de andere 2 fietsen gaan op de plaats waar het stapelbed staat en dan liggen we met zn 2en in het midden 1 boven in het stapelbed en 2 in de alkoof.
Maikel
Aug-06|13:52:58 Oh ja, Pieterse jouw vraag? Daar heeft Jan vast al over nagedacht...misschien worden ze gedemonteerd?
Diana
Aug-06|13:47:43 Gefeliciteerd Jan, prachtig gedaan! Echt om trots op te zijn en nooit meer te vergeten en nog veel over te vertellen. Nu straks lekker genieten van de terugreis. Vele groeten van ons allen, Diana
Diana
Aug-06|13:39:21 Geweldige prestatie , mooi om later op terug te kijken..... Vraagje: hoe krijg je 4 fietsen op de camper??????
pieterse
Aug-06|12:37:29 Jan proficiat! Het moet als vader een trots gevoel zijn dit met je kinderen en Els tot een goed einde, vooral zonder ongelukken, gebracht te hebben. Chapeau!
Martine
Naam:
Beschrijving:
Bevestigingscode: