Vorige Etappe - Wat vond Lindy ervan?

Wat vond ik ervan? - Maikel

Eindelijk begint de vakantie, dacht ik in het begin. Na een druk schooljaar wat heel succesvol is geweest, ik ga over en kan in september aan mijn derde jaar beginnen van de ICT opleiding aan hogeschool Zuyd in Heerlen. Buiten school heb ik deze website gemaakt en gezorgd dat ik fietsklaar ben.
Ik had er veel zin in en verwachtte een geweldige reis. Achteraf kan ik zeggen dat dat ook is uitgekomen. Eerst fietsten we door Duitsland, daar heb ik ontzettend van genoten. Het fietsen langs de riviertjes en het hele mooie weer wat we daar hadden was fantastisch. Mijn hoogtepunt is daarom ook de etappe langs de Bodensee. Ik vond dat geweldig, en zal ook iedereen aanraden om lekker in Duitsland te fietsen, mooie fietspaden en zeer vriendelijke mensen die je helpen.
Toen kwamen de bergen in Oostenrijk, ik kon niet wachten om eraan te beginnen en wilde zo snel mogelijk het uitzicht van boven op zo'n berg in de zomer eens zien. De bergen vielen mij mee, ik had ze zwaarder verwacht en genoot ontzettend van de natuur. Toen gingen we naar de Po-vlakte, dat was het noordelijke gedeelte van Italië. Ik vond het niets en ergerde me ontzettend aan de slordige mensen, de onafgemaakte huizen en de kapotte wegen waar auto's op 10 centimeter van je voorbij cheesen. Toen kwamen de Apennijnen in zicht en verheugde me weer op bergen. Dat was ook heel mooi en daar heb ik van genoten. Daarna volgde snel het Toscaanse gebergte dat was prachtig, maar veel zwaarder dan ik dacht, ik vond deze etappes zwaarder dan door de Alpen. Het was namelijk constant bergop en maar een stukje bergaf. Maar de temperatuur was fantastische en het uitzicht fenomenaal. Dit had kortom ook iets, ik ben nu blij om in Rome te zijn en kan me voorstellen dat ik in de toekomst mensen deze route aanraad. Ik zal er wel bij zeggen dat je je goed moet voorbereiden. Dat hebben wij weldegelijk gedaan, we wisten iedere dag allemaal waar we moesten eindigen en als je een verkeerde straat pakte hoe je dan weer op de goede weg moest komen. Dat was ontzettend fijn en ik heb veel mensen gezien die het niet zo hebben aangepakt, dat lijkt me niets.
Over de site wil ik zeggen dat het fantastisch was. Ik wist niet dat zoveel mensen het zouden volgen en als ik hoor dat mensen na het ontbijt er meteen op lezen en daar een ritueel van maken dan is dat voor mij een droom, dat ik al als klein jongetje had, die uitkomt. Ik wil daarom nogmaals iedereen bedanken die ook maar 1 seconde heeft besteed aan het bezoeken van de site.
Daaraast wil ik ook nog zeggen dat ik het fantastisch van Els vind dat zij zomaar met de camper alles heeft gereden. Echt petje af Els, iedere dag dacht ik als ik nog 15 km moest O dalijk staat Els er met de camper en iets lekkers te drinken. Elsje zonder jou had ik het niet gehaald, hartelijk dank. Dat wil ik ook zeggen tegen mijn mede-fietsers. Eva, Lindy en Jan het was fantastisch. Ik heb genoten van iedere etappe en elke keer als ik wacht om een foto te maken dan denk ik geweldig zijn jullie. Ik ben ontzettend trots op jullie en zal deze reis nooit meer vergeten.
HARTELIJK DANK.

Mijn top-3 leukste etappe's:
1. Bodensee
2. Florence -Sienna
3. Naar Bolzano
dd

Nov-01|22:13:50 blijft leuk om te lezen , toppy...........
pieterse
Aug-07|22:57:39 Maikel, zo is het genieten van de zgn moderne communicatie. Elek dag een stukje van jullie reis van zo kort bij meemaken. geweldig.......!!!
anja winkens
Aug-07|14:06:57 Bedankt iedereen. Vandaag gaan we rome bezichtigen misschien dat we die fotos nog op de site plaatsen.
Maikel
Aug-07|12:32:16 GEWELDIGE PRESTATIE en een hele mooie ervaring , staat straks ook mooi op je CV...........
pieterse
Aug-07|09:53:52 Maikel, topper! Ik krijg tranen in mn ogen als ik dit verslag van jou lees. Wat ontroer je me. Ik ben zo trots op je DE GELE TRUI KRIJG JE! En wat fijn dat je zo goed op de meiden hebt gepast en op Pap en dat je Mam zo bedankt, heel lief van je. En je prachtige site! Wat heb je dat knap gedaan zeg! Fantastisch gewoon! Ik verheug me op jullie thuiskomst. Tot snel! X
Janine
Aug-06|22:19:58 Hallo Maikel, je het een topprestatie geleverd!!!!!! Zowel met het fietsen als met het maken van deze website. Ik vond het geweldig leuk om al deze verhalen te lezen bedankt!!!!
carla
Aug-06|21:44:21 Maikel klasse dit was echte sport leuk het iedere dag mee te kunnen genieten,heb je niet gemerkt dat ik bij jou achterop zat na de alpen !!!
willy
Aug-06|18:48:06 Hoi Maikel, ook jij van harte proficiat met deze geweldige prestatie. Wij hebben elkaar persoonlijk nog niet ontmoet, maar ik ken je moeder en je zusjes. Langs deze weg wil ik je laten weten dat je een geweldige website hebt gemaakt. Echt super en geweldig om jullie zo te kunnen volgen. Het is heel fijn dat ook jij jouw ervaringen met ons hebt willen delen. Ook voor jou, geniet er van, het is een schat aan waarde voor je verdere leven. Een hele dikke knuffel en tot ziens. Liesje
Liesje
Aug-06|15:05:56 Bedankt iedereen het was leuk om te doen!
Maikel
Aug-06|13:57:53 Gefeliciteerd Maikel, kanjer! Goed gedaan, hoor. Wat zul je hier nog lang op terugkijken en ook achteraf nog nagenieten. De site was erg leuk en de verhalen goed en mooi om te lezen. Veel plezier nog in Rome..en lekker genieten van de thuisreis. Liefs Dinand en Diana
Diana
Aug-06|12:14:31 Dank je Maikel dat ik via de site mee heb mogen genieten!
Martine
Aug-06|12:00:36 Maikel, een geweldige site heb je gemaakt, ik heb er erg van genoten.
Edith
Naam:
Beschrijving:
Bevestigingscode: