Vorige dag

Mijn 25ste dag 05 Augustus

Terwijl ik mijn verhaal gisteren zat te schrijven, zagen we de twee dames binnenkomen. Ze konden ons applaus echt waarderen. Ook voor de dames kwam aan een mooie fietsreis bijna een eind. We gaven onze sitenaam door en er werd nog een foto gemaakt.misschien tot in Rome. Ik had maikels fietskleren nog gewassen maar die waren nog niet helemaal droog dus heb ik nog een half uur geföhnd. En toen na een onrustige nacht mijn laatste reisdag begon zag ik er wel tegenop. De drukte van Rome. Voor we vertrokken nog even onze site bijgewerkt en toen las ik zoveel opbeurende woorden van Rob dat ik dacht jazeker gaat me dat lukken. Net op het juiste moment. En zo reed ik vol goede moed mijn laatste 50 kilometers. Van een rustige weg ging het over naar druk, van druk ging het naar drukker en ineens 7/8 banen tegelijk. Toet toet volle concentratie bijna verkeerde invoegstrook maar met een beetje hulp van boven ging het zonder problemen.
Voor ik het in de gaten had stond ik bij de camping voor de ingang. U heeft uw bestemming bereikt. God zij dank, dacht ik helemaal gelukt. Er klopte iemand op de deur en ik zag Peter die van (u bent toch niet de vrouw van....) ook zij hadden Rome gehaald. Mooi plekje gezocht, janine laten weten dat het goed gegaan was en met de trein en metro de stad in. Ik zag allemaal groepen met dezelfde tshirts duizenden duitsers en het st. pietersplein was afgezet. Het bleek een bijzondere dag te zijn want tussen 5 en 6 zou de paus op het plein verschijnen. Das een mooie ontvangst voor het fietsteam dacht ik zo. Alsof we het zelf geregeld hadden. En ja hoor toen ik om 4 uur lindy filmde die kwam aanrijden klonk uit de luidsprekers DU BIST DA. Hoe toepasselijk. En daar kwamen de andere 3 fietsers en er werd gezongen IHR SEID DA. En ik maar filmen want dat kwam precies op tijd. Wat was het bijzonder om daar in die drukte te staan maar al gauw benauwde het ook en zochten we een zijstraatje met een terrasje waar de fietsen geparkeerd konden staan. De beloofde pizzas smaakte uitstekend (112,--) en daarna heb ik nog naar de manifestatie op het plein staan kijken inclusief paus. Wel nog een bedankgebedje gedaan dat alles zo goed gegaan was. Toen afscheid nemen van fietsteam en ik met moontje met trein naar huis. Bij aankomst hadden we visite van peter en vrouw en hebben we nog gezellig met zijn allen buiten gezeten. Dit was mijn laatste verslagdag want vanaf nu ben ik gewoon weer passagier. Ik wil wel laten weten dat ik enorm genoten heb van al mijn fans en hoe bijzonder leuk ik alle reacties vond. Ik heb nog nooit zoon vreemde vakantie gehad en het met zo velen gedeeld maar ik heb genoten! Veel liefs van Mona en Els.
dd
Aug-07|23:10:02 Els, ik ben blij voor jou dat het zo goed is gegaan, ga nu heerlijk genieten van alle mooie dingen die jullie nu weer samen kunnen zien. Tot binnenkort
anja
Aug-07|10:11:03 Hoi Els het zit er op deze geweldige prestatie. Nu heb je vakantie verdiend en de rest van de familie ook.
francien en jan
Aug-07|09:16:32 Nou je mag jezelf officieel bekronen tot PAUW van de familie, je mag heeeeeel trots op jezelf zijn! PRACHTIGE PRESTATIE! En fijn dat de Paus nog tijd had gevonden, dan heeft hij mijn e-mail nog wel gekregen haha. Geniet er nog van daar en tot snel! Dikke kus X
Janine
Aug-07|00:45:03 Wat een prachtige verhalen, ik vind het erg ontroerend om te lezen. Geweldig wat jullie gepresteerd hebben, allemaal.
Marcella
Aug-06|22:45:11 Els, jij bent echt tot alles in staat. Jij hebt het samen met moontje aangedurft, gedaan en met succes gehaald. Je mag trots zijn op jezelf.
Ik heb genoten van jullie reisverhalen en ben later naar bed gegaan omdat ik toch nog even jullie verslag wilde lezen. Weetje ik zit nu in het ritme, dus schrijven blijven totdat jullie thuis zijn.

carla
Aug-06|22:05:40 Els mooooooooi je hebt het toch maar klaar gespeelt,en ja in rome had mama geen mooier ontvangst voor je kunnen verzorgen dit had of heb je verdient zus heeeeel veeeel kusjes en schouderklopjes van ons 2 in brunssum.
willy
Aug-06|22:02:07 Goed gedaan Els! Krasjes van takken tellen niet haha. Het is zeker niet niks om met de camper helemaal naar Rome rijden. Dus hier mag men ook trots op zijn.
Roy W.
Aug-06|19:46:22 nou Els dat heb je toch maar mooi gedaan.Dit neemt niemandje meer af.Super, Proficiat, ook voor het fietsteam
jos conraads
Aug-06|18:04:29 Hoi Els van harte gefeliciteerd. Wat een geweldige prestatie en wat een super ontvangst. Zoiets kun je gewoon niet plannen, maar dit overkomt je gewoon. Fijn dat jullie het allemaal gehaald hebben en geniet van het moment. Voor jullie allemaal een dikke knuffel en een dikke kus.
Lieve groetjes en tot ziens. Liesje
Liesje
Aug-06|16:49:25 Wat een respect heb ik voor jullie!! Petje af! Jullie hebben met elkaar zo iets bijzonders gedaan, dat neemt niemand jullie meer af en is een herinnering waar je nog vaak naar terug zult gaan.
Mijn topper is Els, want zonder haar als ondersteunende, alles verzorgende, chaufferende en lieve moeder/vrouw was dit alles heel anders geweest!!
Liefs vanuit Naarden
Margé
Aug-06|15:55:55 Els allereerst proficiat voor je geweldige prestatie samen met Moontje! Wat een onthaal in Rome alsof het zo zijn moest. Lieve foto van Jan en jou.
Dank voor de mooie verslagen en dat je met ons je avontuur wilde delen. Veel liefs, tot op de Fitness.
Martine
Aug-06|13:29:27 Ik zat al te wachten op je verslag. Mooi gedaan, hartstikke goed en inderdaad een wel heel aparte vakantie. Veel plezier en fijne dagen nog in Rome en lekker genieten van passagier zijn op de terugweg! Veel liefs, groetjes ook van Dinand en Julian, Diana
Diana
Aug-06|13:22:57 Hallo proficiat met de intocht van ROME geweldige prestatie zeker van jou, maar ook die andere vier.......
Ga vooral door met het dagboek hier op de site, elke dag genieten wij van jou verhalen en is ook leuk voor later......
pieterse

Naam:
Beschrijving:
Bevestigingscode: