Vorige dag - Volgende dag

Mijn negentiende dag 30 Juli

Goed geslapen en nog even blijven liggen. Hele nacht keihard geregend.
Om half elf met busje en bus naar de stad gereden. Duomo bezocht incl toren. Op ponte vecchio leuke fotos gemaakt met mijn mannen en wat souvenirs gekocht het weer was gelukkig goed pas aan t einde een regenbuitje. Heel veel chinezen die mona wilden aaien en met haar op de foto wilden. Laatste 1,5 km terug nog bergop 16% moeten lopen maar aangezien het woensdagavond was, was dat mijn fitness oefening. Doodmoe maar voldaan naar de mooie lichtjes van de stad zitten kijken en zo kwam een eind aan dag19.
dd
Aug-03|19:55:07 Dat ijsje ziet er heerlijk uit, Lindy. En Els wat straal je tussen je twee mannen in.
Marcella
Jul-31|20:43:58 Hallo Liesje,
Wat leuk dat je ons zo volgt. Alle aanmoedigingen doen zo goed echt leuk van jou en van alle anderen. Weet je dat ik ook vaak aan jou mooie reis en je fotos denk als ik die kilometers langs me heen zie gaan. Ik denk als ik weer bij de fitness kom hoef ik niets meer te vertellen iedereen weet al alles tot gauw.
Els
Jul-31|20:29:49 Hoi Els. Leuk om weer iets te lezen. Zo zie je maar weer, je krijgt niets voor niets. Je heb er met de rest in ieder geval van genoten.Ik geniet ook van jou en je dagelijkse bezigheden. Gewoonweg super. In een aantal van die gevalletjes, zie ik gewoon me zelf in die camper zitten. Je doet het super. Veel liefs voor jou en de rest. Liesje
Liesje

Naam:
Beschrijving:
Bevestigingscode: