Vorige dag - Volgende dag

Mijn achtiende dag 29 Juli

Het begon leuk met een gezamenlijk ontbijt. Rond 11 uur afgerekend en afscheid genomen van de fietsers daarna vertrokken diana en dinand en als laatste ik. Ik hoefde maar 50 km maar de laatsten waren in de stad Florence. Brede wegen drukke scooters en snelle autos om me heen. U heeft u bestemming bereikt zei mijn navi maar er was niks te zien. Geen enkele camper. Ik wilde net mijn hulplijn gaan bellen toen een sjieke heer kwam aanlopen op de stoep. Ik dacht die vraag ik eens en hij deed alle moeite me de weg te wijzen. En ja hoor niet veel later reed ik door een slagboom trok een kaartje en legde dat naast me op de stoel. bijzonder smalle ingang van een gewoon parkeerterrein maar het ging en toen ik net een plekje gevonden had zag ik naast me dat Mona het hele biljet kapot geknabbeld had. Toen heb ik haar meegenomen en aan de parkeerwachter laten zien hij kon er wel om lachen en ik kreeg een nieuwe. gelukkig gearriveerd. Nog geen minuut later belden ze dat ze n betere plek gevonden hadden. Maar ik zei NEE hier ga ik niet meer weg kom me maar halen en zo gebeurde het. We zijn nog naar de lidl geweest, voorraad aangevuld. Toen naar de camping boven op de berg. Heel mooi maar een verschrikkelijke toegangsweg. Hoe kunnen ze dat verzinnen. We kregen een mooi plekje met uitzicht. Tegen de avond toen het donker begon te worden zag het sprookjesachtig uit met al die lichtjes van de stad. Heel mooi.
dd
Aug-01|09:14:04 Haha Els, die Mona, toch...ze dacht natuurlijk toen jij het biljet daar neerlegde: en die is voor mij! Lekker ding, he
Diana
Jul-31|21:06:09 Els bij tegemoet komend verkeer heeft toch de grootste voorrang maar je doet het prima , ik mis het dobbellen.
willy

Naam:
Beschrijving:
Bevestigingscode: