Vorige dag - Volgende dag

Mijn veertiende dag 25 Juli

Het begon vroeg want de fietsers hebben vandaag hun langste etappe. Lindy vertrok als eerste want zij wilde wat meer rustmomenten inlassen. Daarna zag ik Eva het straatje uitrijden en de mannen als laatste. Ik heb nog even met Diana gefacetimed en ben daarna ook vertrokken. Eerste keer tanken door mij, toen inkopen gedaan bij de spar en toen de navigatie zei"u heeft u bestemming bereikt" stond ik voor n grote poort cq ingang van een enorm landhuis met hele grote tuin. Het leek net of ik bij een prive huis naar binnen reed. De vrouw des huizes kwam al aanlopen en toen ik vroeg of dit de campsite was bevestigde ze. In hun enorme tuin waren mooie camperplekken aangelegd met van die heerlijke ligbedden. En in een mum van tijd had ik een heerlijke lunch klaargemaakt met kopje koffie. Net toen ik ermee op dat heerlijke bed wilde gaan liggen struikel ik over de lijn van Mona en vliegt alles door de lucht. Mijn lievelingskopje in tig stukken. De lekkere cracker met zalm en basilikum in het gras. He, hé, kon ik gaan schoonmaken. Toen ik daar zo mee bezig was zag ik een man en vrouw met fiets ook aankomen op zoek naar een schaduwplek, t leek of ze moe waren van het fietsen. Dus toen ik aanbood of ze n kopje koffie wilden drinken bij mij maakten ze daar graag gebruik van. En toen we zo zaten te kletsen vroeg die man ineens "u bent toch niet de vrouw van die man die met zijn kinderen naar Rome is aant fietsen he?" Ik zeg ja dat ben ik, en wie bent u dan? Nou de fietsploeg hadden deze mensen al vaker ontmoet, maar ik kende ze niet. Dat vonden we echt heel toevallig. Later nog leuk met Marcella gefacetimed en een bladzijde gelezen want toen kwamen ze al. Sneller dan gedacht. Eten koken, alweer afwassen alweer met Maikel, erg gezellig al de twaalfde keer volgens mij! En daarna nog even bij de buren buiten gezeten. Dit was weer een geslaagde dag, morgen zijn we al twee weken op pad. Wat gaat de tijd toch snel.
dd
Jul-27|16:14:34 O,o Elsje het is net uit een toneelstuk. Maar je schrijft het net alsof je er zelf bij bent. Hier warm en benauwd. Hoe veel boeken heb je nu al uit? Of ben je daarnog niet aan toegekomen, je hebt beste een strakke planning he?
Patty
Jul-26|14:52:27 Jullie leven lijkt wel een roman. Ook weer een prachtige plek. En wat toevallig van die mensen. Maar ja, toeval bestaat niet. Dit wordt een vakantie waar je nog vaak aan terugdenkt.
Marcella
Jul-26|14:25:36 Els wat een mooie samenloop, natuurlijk jammer van je lunch, maar wat krijg je deze reis enorm veel prachtige herinneringen voor later.
Kan je alleen maar het beste wensen
anja
Jul-26|10:37:34 Zo herkenbaar dat je je verheugd om te gaan zitten met een lekker hapje en dan gebeurd er iets waardoor je bezig moet met opruimen.... Haha Els, je moest vast om jezelf lachen en mopperen tegelijk. En wat leuk dat je die mensen koffie aanbood en dat ze de fietsers al kenden. Toeval bestaat dus. Liefs, succes morgen.
Diana
Jul-26|10:31:57 hallo denk eraan DIESEL tanken.......moest even weg ,camper zat bijna in mijn westy,belgen......prachtige camping met zwembad??????
pieterse
Jul-26|08:24:44 Hey Mam wat een leuk verhaal! En wat jammer van je lunch, maar wat zul je stiekem toch gelachen hebben. Heb je het daarna opnieuw gemaakt? Je bent beroemd als de mensen je al herkennen haha! En wat ben je toch heerlijk gastvrij! Geniet ervan en succes vandaag weer! X
Janine

Naam:
Beschrijving:
Bevestigingscode: