Vorige dag - Volgende dag

Mijn dertiende dag 24 Juli

Vanochtend afscheid genomen, eerst van de fietsploeg incl.Paul en Rutger die 20 km meefietsen, daarna van de fam. Roeks die in een dag naar Heerlen rijden. (Doe ik 13 dagen over).
En toen was het stil. Alles opruimen en daarna ook vertrokken. Het rijden ging goed, en de volgende plek heet Mori bij een fruitboerderij, het is hier heel rustig. Leuk met Moontje gewandeld en fotos gemaakt van al het mooie fruit en bloemen. Toen ik weer in de camper kwam was het zo stil dat ik in Evas bed in slaap ben gevallen, met de deur op slot dus aan het eind van de middag zat Maikel al een kwartier buiten te wachten toen hij ontdekte dat ik gewoon thuis was. Dat was natuurlijk niet zo leuk voor hem. jullie kunnen je voorstellen dat hij een klein minuutje liep te knotteren. lindy heeft last van haar rug en Eva werkt aan haar filmpje. We lezen de reacties op onze site en vinden het leuk dat men zo meeleeft. Welkom Kim grappig dat ook jij het leuk vindt om ons te volgen.oh ja, en we hebben vernomen dat Flint ons gras gemaaid heeft. Flint bedankt. Inmiddels is het alweer 22.46 uur en mijn medepasagiers willen slapen gaan dus welterusten allemaal.
dd
Jul-26|14:26:55 Waar is vakantie anders voor om uit te rusten!
arme maikel
anja
Jul-26|08:21:18 Oooo mam heerlijk uitrusten is er deze vakantie toch bij :). Is ook nodig he! Jullie gaan de goeie kant op! Super! Ik heb vandaag de planten weer water gegeven dus die staan er ook weer vrolijk bij! :) wat heb jij veel planten mam haha!
Janine
Jul-25|20:09:47 Leuk dat we elkaar op facetime gesproken hebben, zijn we weer helemaal bijgepraat. Succes met de volgende ritten... Dikke kus van ons beiden
Diana
Jul-25|20:09:45 Leuk dat we elkaar op facetime gesproken hebben, zijn we weer helemaal bijgepraat. Succes met de volgende ritten... Dikke kus van ons beiden
Diana
Jul-25|18:03:01 graag gedaan.
Jullie hebben harder moeten werken.
Flint

Naam:
Beschrijving:
Bevestigingscode: