Vorige dag - Volgende dag

Mijn twaalfde dag 23 Juli

Mijn twaalfde dag was een rustdag. Heerlijk geslapen, lekker douchen in een prachtig gebouw. Na het ontbijt kwam Paul me halen om inkopen te gaan doen. Nou, ik heb genoten van het ritje. In een klein zwart autootje raceten we over de wegen. Een kermisattractie was er niets bij. Bij een mooie supermarkt werd het karretje volgeladen en naderhand puzzelen hoe we het thuis kregen. Nog een mooi ritje over de weinstrasse en toen was het tijd om naar huis te gaan. Paul ik heb genoten dank je wel. Smiddags met Rutger leuk gespeeld in het zwembad. Later kwam de familie Roeks ook op deze camping overnachten en zo werd het erg gezellig. We hebben bij Paul geborreld en aan de picknicktafel samen gegeten. Daarna met zijn tienen ge-ezeld (een leuk kaartspelletje) tot het il silenzio klonk dat maakte een eind aan een bijzonder leuke dag.
dd
Jul-24|18:04:11 Wat n leeuk race autotje, kan mij vooestellen dat jullie veel bekijks hebben
anja
Jul-24|17:52:20 Els heel hartelijk bedankt voor het lekkere eten gisteren , het was erg gezellig , veel succes met de Rabobus gaat helemaal lukken ........
pieterse
Jul-24|13:34:42 Hoi lieve Els

Ik heb alles tot nu gelezen en al een reactie bij de fietsers geplaatst. Nu ik wil het jou ook niet onthouden, maar je leest natuurlijk hun blog ook. Dus eigenlijk overbodig.
Ik vind jullie echt SUPER en het is een enorme prestatie. Leuk om alles te lezen over julie ervaringen.
Blijf vooral genieten van de fantastische momenten. Els voor jou en de rest een hele dikke knuffel en heel veel liefs. Een Bon Camino en tot de volgende keer.

Liesje
Liesje
Jul-24|13:30:39 Aan de foto s te zien een hele leuke dag. En wat leuk jullie 2 zo in de Westfield, prachtig. Wat een leuke auto is dat he. En de boodschappen, knap dat jullie die erin hebben gekregen, dat moet grappig zijn geweest om dat zo te puzzelen. Het lijkt me moeilijk om deze gezelligheid vandaag weer te verlaten. Heel veel succes met de volgende etappe! en ik kijk nu alweer uit naar het volgende verhaal. Groetjes uit een zonnig Welten.
Janine

Naam:
Beschrijving:
Bevestigingscode: