Vorige dag - Volgende dag

Mijn tiende dag 21 Juli

Als eerste wil ik graag laten weten dat ik het zo gezellig vind dat ik zoveel leuke respons krijg op mijn verhalen. Het fietsteam is aardig jaloers op me. Ik moest zo lachen om je Carla, eerstdaags word je nog lid van de bieb!! En Diana Strolenberg de knuffels zijn doorgegeven, leuk van je. En ik heb zelfs een aardige oostenrijker aan de kant van de weg zien staan zwaaien en ik wist meteen dat het de zoon van Martine was. En Edith jij met je kanjer uitspraken, ik vind het echt cool wist niet dat ik dat zo leuk zou vinden. En Anja zeg maar tegen Anne: het is aan te bevelen, ze genieten enorm kijk maar naar de foto's. Oh ja, en Janine ik dacht dat je ons zou missen, maar aan je foto te zien lijkt het er niet echt op. Ik dacht meteen als de kat van huis is, ...... (Hele leuke foto van jou en Rob).

Mijn tiende dag begon met regen, regen, regen. Blij dat ik niet hoef te fietsen. Natte wegen veel stromend water op de weg en constant de ruitenwissers aan. De Resschenpass ging goed bij ieder kerkje waar ik aan voorbij ging heb ik een wees gegroetje gedaan. Bij de laatste 10 kilometer van vandaag ging ik verkeerd. De weg ging hoog de berg in en werd smaller en smaller. 10x erger dan die pass. Ik hoopte maar steeds dat er geen tegenligger zou komen want dan had ik me geen raad geweten. En opeens moest ik aan al mijn fans denken en ben gestopt om jullie te laten zien dat ik niet overdrijf, ter plekke een foto gemaakt van de weg. Om de bibbers van te krijgen of niet soms!! Maar deze kanjer heeft niet een tegenligger gehad. God zij dank! Aangekomen op de camping eerst een lekkere lunch gemaakt en al gauw kwamen Eva en Maikel door en doornat thuis. Na de warme douche dook Eef het bed in en maik werd verwend met warme soep. Jan en Lindy kwamen niet veel later en na een uurtje lagen 3 van de fietsers op een oor. Jan zat te overleggen wat hij nu moest gaan doen, stilzitten is niks voor hem! En die Resschenpas och, die kan ik nog twee keer op daar snap ik helemaal niks van. Volgens mij gebruikt hij EPO.
dd
Jul-23|13:16:25 Els dat doe ik je nog niet zo snel na, chapeau!
anja
Jul-22|21:38:59 Leuk dat we nog even konden facetimen met de ipad gister. Het is toch wel heel bijzonder dat we elkaar dan even zien en spreken. Daarna chatten en we zijn weer bij. Ik hoop dat jullie ook zulk mooi weer krijgen als wij tot nu toe hebben. Alleen afgelopen nacht een vreselijk noodweer boven ons tentje. Gelukkig zijn we droog gebleven en onze spullen ook. We volgen jullie reis wanneer we kunnen. We vinden het fijn dat alles zo goed gaat, zoals gepland. Houden zo! Veel plezier met de volgende etappe.
Diana
Jul-22|15:36:27 Heeeey Elske!

Elke dag leest Janine jouw/jullie verslagen aan mij voor... en tot dit moment heb ik nog steeds niks gereageerd! Shame on me!! Vandaar dit berichtje! Ik vind het echt heel knap hoe jij het fietsteam van alle gemakken voorziet en daarnaast ook nog elke dag de camper kras- en deukvrij van A naar B vervoert! Complimenten! Waarschijnlijk zijn jullie inmiddels aangekomen bij Paul en Rutger en kun jij je ook eens laten verzorgen, in de vorm van Pizza! Via deze weg wil ik jou nog veel succes wensen met de reis, maar als ik het allemaal zo lees moet dit zeker gaan lukken! X Rob
Rob
Jul-22|14:04:17 Oh Els, wat geweldig knap van jou daar in die bergen.
Marcella
Jul-22|12:36:52 Oh Els wat een smalle wegen ik krijg al de bibbers als ik de foto s zie laat staan als ik achter het stuur zou zitten
knap van je ga zo door en doe veel groeten aan Eva Lindy Maikel en Jan
Edith
Jul-22|05:44:10 Geweldige prestatie,morgen alleen omlaag ,zoals in de tour : demain............
Pieterse
Jul-21|22:47:03 Oooo jeetje mam wat een smalle wegen!! Idd godzijdank dat je niemand tegen bent gekomen! Wie goed doet goet ontmoet ;-) knap gedaan weer! Weer een prestatie verder! Toppie!!
Janine
Jul-21|22:45:26 Geweldige prestatie,morgen alleen omlaag ,zoals in de tour : demain............
Pieterse

Naam:
Beschrijving:
Bevestigingscode: