Vorige dag - Volgende dag

Mijn negende dag 20 Juli

Bij vertrek zei de navigatie: “Na tachtig kilometer wegafsluiting”. Nou daar gaat ie weer! Ik zal jullie vandaag de details besparen, maar toen ik om kwart voor 11 op de nieuwe plek stond moest ik eerst gaan douchen en m’n wangen weer ’n normale kleur laten krijgen. Ik zag eruit als roodkapje met van die ronde rode wangen. Maar nog steeds deuk en krasloos, niet te geloven. Hopelijk vergaat ’t de fietsers vandaag beter. We hebben nu 24 uur internet vanaf de plek waar we staan, dus dat is wel makkelijk. Ik zit onder de luifel waar ik net strombanden aan bevestigd heb. Het lijkt erop dat ’t gaat onweren. Zwaar bewolkt en donkere regenwolken. Toch uiteindelijk niets gekomen, wel kwamen fietsers om half 4 en het was de kids enorm meegevallen alleen Jan vond het heel gevaarlijk en ze waren blij veilig terug te zijn. De wijn gleed iets te makkelijk het keelgat in, dus s’avonds was er feest in de voortent.
dd
Jul-21|09:05:25 Mooi verhaal jullie gaan heel goed met zijn allen,vandaag bij toni komen wij niet ,westfield houd niet van regen , tot morgen bel maar als je er bijna bent dan loodsen we je binnen........???????
Pieterse
Jul-21|08:59:40 He els, dat van die wijn heb ik meegedaan, proost
anja
Jul-20|23:07:48 Halo jullie allemaal, wat doen jullie het goed zegt.
Els, ik lees niet gauw, maar jouw verhalen zijn geweldig, kijk nu al uit naar de volgende story.

groetjes van ons thuis

carla
Jul-20|23:00:27 Hey mam wat een leuk kort verhaaltje, heb het net aan Rob voorgelezen en we rijden in gedachten met je mee. Knap van je! Weer een camping gehaald! Top! Keep on going! Dikke kus, Rob en Janine
Janine

Naam:
Beschrijving:
Bevestigingscode: