Vorige dag - Volgende dag

Mijn achtste dag 19 Juli

Na eerst nog wat mooie foto’s gemaakt te hebben van deze zeer schone camping, vertrokken naar de volgende plek Feldkirch. Ik kwam bij de Oostenrijkse grens en wist bij God niet of ik zo’n Vignet moest kopen of dat dat al in de camper aanwezig was. Toch maar afrit genomen en in plaats van bij de bussen, reed ik waar vrachtwagens parkeren. Op een gegeven moment kon ik niet meer rechtdoor want een LKW stond midden op straat geparkeerd. Ik zat nu ingeklemd tussen allemaal vrachtauto’s. Toen ik zat te overleggen met mezelf hoe ik nu verder moest, zwaaiden drie vrachtwagenchauffeurs die samen in een cabine zaten op me. Zo van: “Oh hallo.. eine Frau!!” (Hadden schijnbaar lang geen vrouw gezien.) Echte creepy’s. Ze maakten geen aanstalten om plaats te maken, en toen ben ik gewoon in de achteruit helemaal terug gereden naar het begin van de afrit. Wegwezen dacht ik. Blij met mijn achteruitkijk-camera en achteruitrijvaardigheden. Nooit gedacht dat dat me zo goed van pas zou komen. Toen ik naderhand tussen andere campers ingeparkeerd stond met mijn vignet merkte ik ineens dat ik ineens een paar centimeter gegroeid.  Keurig om kwart over 12 aangekomen op de camping, en zit nu heerlijk in de schaduw dit verslag te schrijven. De luifel is uit, de stoeltjes staan klaar, Mona ligt lekker te slapen op het gras, laat de fietsers maar komen. Om kwart over 3 waren ze weer blij me te zien. Het lijkt net of ze iedere dag bij me op visite komen. Met Lindy, Eef en de GoPro zwembadopnamen gemaakt. ’s Avonds patat opgehaald en zoals iedere dag met Maikel afwassen. Daarna genoten van de leuke reacties van de vorige etappes. We hebben maar beperkt internet, maar proberen de site zo vaak als het kan te actualiseren. We zijn nu een week onderweg, en ik mis mijn oudste dochter, want een week elkaar niet zien is best lang. Janine groetjes van mama en de rest.
dd
Jul-21|09:02:13 Die engerds, overal kom je ze tegen. Goed van jou om ze een lange neus te laten zien door gewoon (ahum )terug te zetten
anja
Jul-20|18:35:10 Diana zijn jullie met de tent met het hele gezin???????????
pietrse
Jul-20|15:27:59 Vanmiddag ook internet, na een leuke boottocht, aangekomen op Elba en tentje weer opgezet. Moet onderweg steeds kijken naar campers en denk dan aan jou. Straks proberen facetime?
Diana
Jul-20|15:18:16 Ha Kanjer wat doe je het goed
Je neemt ons echt mee op reis met je verhalen en belevenissen

Heel veel groeten Edith

Edith
Jul-20|12:27:41 Hee zus ben trots op je,denk dat je een goede leermeester hebt gehad.jan lindy,maikel en Eva nu de bergen overwinnen sterkte.
willy
Jul-20|09:46:16 Goed bezig Els...........
Pieterse
Jul-19|22:58:10 Nou had ik net een leuke reactie getypt op je vorige verhaal, heeft hij hem niet opgeslagen :( jammer.
Fijn dat je jezelf gered hebt van die vieze mannen! Getsie! Ongelofelijk hoe jij iedere keer weer de hele hut afbreekt, verplaatst en weer opbouwt. Geweldig! Jullie zijn goed bezig daar dus ga zo door. Hier is het ook prima en mis jullie ook hoor ;-) maar voor je het weet zijn jullie weer thuis dus geniet maar van iedere km! Xx
Janine
Jul-19|21:45:24 Hallo Els, ik heb genoten van de verhalen en de foto,s, wat bewonder ik je hoe jij je overal weet te redden. en respekt voor de fietsers, hartstikke goed. groetjes.
.......ria

Naam:
Beschrijving:
Bevestigingscode: